Word Lid van Sinte Catharina 1480 - De Stadsschutterij van Weert

Welkom bij Sinte Catharina 1480, de trotse stadsschutterij van Weert! Sluit u aan bij onze eeuwenoude traditie en word deel van een hechte gemeenschap die sinds 1480 waakt over de stad en haar inwoners. Als lid van onze schutterij treedt u in de voetsporen van vele generaties Weertenaren en draagt u bij aan het behoud van onze rijke historie.

Waarom lid worden?

Traditie en Trots
Beleef de geschiedenis van Weert van dichtbij. Onze schutterij houdt oude tradities in ere en organiseert evenementen die de geschiedenis tot leven brengen.

Gemeenschap
Word deel van een warme en hechte gemeenschap. Onze leden delen een sterke band en een gemeenschappelijke passie voor het beschermen en vieren van onze stad.

Evenementen
Neem deel aan bijzondere evenementen en festiviteiten, van schuttersfeesten tot historische herdenkingen. U bent altijd als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Schietkunst
Ontwikkel uw vaardigheden in de schietkunst en neem deel aan wedstrijden en trainingen onder begeleiding van ervaren schutters.

Word lid van Sinte Catharina 1480 en schrijf geschiedenis met ons!

Sluit u aan bij een traditie die eeuwen teruggaat en help ons de geschiedenis van Weert levend te houden. Samen bouwen we aan een toekomst die onze rijke geschiedenis respecteert en viert.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 * 

 * 

 * 

 * 

 * 

 *